Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve her sektörden temsilcileri barındıran 8 Meslek Komitesi üyeleri  5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği yılda iki defa düzenlenen “Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının 2019 yılı birinci toplantısında  bir araya geldiler. Tavşanlı TSO Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 ile ilgili Kütahya İli Akademik Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi  Sayın İçlem ER tarafından Odamız Meslek Komiteleri üyelerine yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Tavşanlı TTSO Meclis Başkanı İlhami AYDIN Tavşanlı TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi PEKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan ÖZYAŞAR ve Emre KUL, başkanlığında yapılan toplantıya, Tavşanlı TTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve Meslek Komitesi Üyeleri katıldı.

Tavşanlı İş Kur Müdürlüğünden İş ve Meslek Danışmanları Salih ELYAK ve Ebru ÇAĞLAR tarafından da İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ  2019'un  konuşulduğu toplantının ilk bölümünde TTSO Meclis Başkanı İlhami Aydın yaptığı açılış konuşmasında,TOBB – Önderliğinde Ülke Ekonomisinin Temel taşları Olan Özel Sektör Meclis Temsilcilerini kendi aralarında istişare ederek Genel ekonomik sorunlarını ve çözüm önerilerini güncelleyip;Kamu-Özel sektör iş birliği ile makul seviyelerde sonuçlandırılmıştır. Ekonomik istihdam maliyetlerini düşüren ve piyasalara hareket getirecek bu düzenlemelerin Ülke ve bölgemiz iş dünyasına nefes aldıracak nitelikte olduğunu görmekteyiz.Bu kapsamda üyelerimize mevcut bilgilendirmeleri yapmaktayız dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Peker , Kütahya İli Akademik Danışmanı Dr.Öğretim Üyesi İçlem Er TTSO Meslek Komitesi üyelerine hitap etti.İstihdam Seferberliği 2019 ile ilgili bilgiler alan TTSO Meslek Komitesi Üyeleri konu ile ilgili yetkililerle değerlendirmelerde bulundular.

Toplantının sonunda güncel konulara ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Tavşanlı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi PEKER ve Meclis Başkanı İlhami Aydın  İstihdam Seferberliği 2019 hakkında Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Odamız olarak yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Tavşanlı TSO 2019 Yılı birinci Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.